Zapraszamy do korzystania z naszych usług w zakresie organizacji imprez okolicznościowych w restauracji DT „TRAMP”. Przedstawiamy Państwu 3 propozycje menu na imprezy okolicznościowe.
I ZESTAW – 65 ZŁ
1. kotlet de volaile | 100 g | |
2. frytki | 100 g | |
3. zestaw surówek | 150 g | |
4. kompot | 200 ml | |
5. kawa | ||
6. herbata | ||
7. ciasto sernik | ||
8. napoje | 0.5 l | |
9. woda mineralna | 0.5 l | |
10. barszczyk czerwony | 200 ml | |
11. krokiet | 150 g | |
12. sok | 1 l |
II ZESTAW – 100zł
1. kotlet schabowy | 100 g | |
2. ziemniaki | 200 g | |
3. zestaw surówek | 150 g | |
4. zimna płyta | 50 g | |
5. pieczywo | 100 g | |
6. sałatka | 50 g | |
7. śledzie | 50 g | |
8. galaretka z drobiu | 100 g | |
9. jajko faszerowane | ||
10. napoje | 0.5 l | |
11. woda mineralna | 0.5 l | |
12. sok | 1 l | |
13. kawa | ||
14. herbata | ||
15. kluska śląska+sos+czerwona kapusta | ||
16. przystawki |
III ZESTAW – 115 zł
1. rosół z makaronem | 250 ml | |
2. rolada w sosie | 100 g/100 g | |
3. kluski śląskie | 200 g | |
4. zestaw surówek | 150 g | |
5. zimna płyta | 100 g | |
6. sałatka | 100 g | |
7. galaretka | 100 g | |
8. jajko w majonezie | ||
9. pieczywo | 100 g | |
10. napoje | 0.5 l | |
11. woda mineralna | 0.5 l | |
12. sok | 1 l | |
13. przystawki | ||
14. strogonow | 300 g | |
15. ciasto sernik | ||
16. ciasto makowiec | ||
17. ciasto szarlotka | ||
18. tort |